Nedmag Moonlight Walk

De Moonlight Walk is een jaarlijkse terugkerende activiteit, georganiseerd door de Lions Club Veendam. We hopen in het eerste jaar 2017 op een fantastische deelname van Veendammer lopers en lopers van buiten Veendam. Hoofdsponsor van de Moonlightwalk 2017 is Nedmag b.v. uit Veendam. De route die we gaan lopen is ongeveer 6 km lang en leidt deels langs onbekende én verrassende, sfeervolle en soms spannende plekken. Onderweg ervaart de wandelaar gevarieerde culturele activiteiten en bijzondere belevenissen. De wandeling is voor bijna iedereen goed te volbrengen.

Het inschrijfgeld van €10 per deelnemers gaat naar goede doelen. Elk jaar kiest de Lions Club Veendam een hoofddoel voor de opbrengst, maar er blijven ook middelen over om het hele jaar door meerdere kleine projecten te honoreren. Het hoofddoel dit jaar is de kinderboerderij in Veendam. Het is mogelijk om het gehele jaar door een aanvraag voor een bijdrage bij de Lions Club Veendam neer te leggen.

Hoe laat is de start van de Nedmag Moonlight Walk?

De start vindt plaats om 20.30 uur bij Theater van Beresteyn in Veendam. Er is vanaf 19:00 uur een voorprogramma. U kunt vanaf 19.00 uur ook uw startbewijs ophalen. De tocht eindigt ook bij Theater van Beresteyn.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Bij voorkeur dient u zich online in te schrijven. Zo houden wij goed zicht op het aantal deelnemers dat maximaal mee kan doen.

Hoe kan ik het inschrijfgeld betalen?

Dit wordt gedaan via iDeal.

Is inschrijven op de avond zelf ook mogelijk?

Inschrijven is ook mogelijk op de avond zelf. U dient dan wel de € 10,00 inschrijfgeld per persoon contant te betalen.

Mag ik ook gewoon geld overmaken voor het Goede Doel?

Ja natuurlijk, graag zelfs, het rekeningnummer is: Stichting Lions Aktie: NL 27 INGB 0677 3959 30.

Is er onderweg gelegenheid om naar het toilet te gaan?

Hierin is door de organisatie niet voorzien. Wel kan er bij een aantal bedrijven en kantines gebruik gemaakt worden van het toilet.

Is het een prestatiewandeling?

Absoluut niet. Het ontspannen wandelen, het genieten van de acts en belevenissen onderweg en het lopen voor een goed doel zijn veel belangrijker. Het is geen wedstrijd.

Als ik met de auto kom,waar kan ik dan parkeren?

Rondom het centrum van Veendam zijn diverse parkeerplaatsen. Kijkt ook op http://www.parkeerlijn.nl/parkeren/veendam  voor alle parkeermogelijkheden.

Moeten we voor onderweg eten of drinken meenemen?

Hierin bent u natuurlijk vrij, houd alstublieft wel afval bij u.

Mag de hond ook mee?

Ja die mag mee, mits aangelijnd en u materiaal meeneemt om eventuele hoopjes op te ruimen.

Krijg ik mijn inschrijfgeld terug als de Moonlight Walk Veendam onverhoopt niet door zou gaan?

Helaas, als door bijzondere omstandigheden de Moonlight Walk Veendam niet doorgaat, dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug, Uw inschrijfgeld gaat wel gewoon naar het goede doel.