Inschrijven voor Moonlight Walk

Om in te schrijven voor de Nedmag Moonlightwalk 2019 klikt u op onderstaande rode knop en vult u de gevraagde velden in. Aan het eind kunt u het inschrijfgeld van €10 direct betalen via iDeal. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Het inschrijfgeld wordt door de Lionsclub Veendam in zijn geheel besteed aan goede doelen. Met de opbrengst van dit jaar wil de Lionsclub het project “Muziek voor ouderen, uit en thuis” realiseren.

Het is niet mogelijk om meer dan 1 persoon gelijktijdig in te schrijven. Wanneer u bijvoorbeeld drie personen in wilt schrijven dan moet u de aanmeldprocedure voor ieder persoon los doorlopen en per inschrijving betalen. Groepen vanaf 10 personen kunnen contact opnemen met ons, zij kunnen een factuur ontvangen van de opgave en na betaling zal de groep worden ingeschreven.

Voor alle deelnemers die zijn ingeschreven geldt dat zij zich op 20 september vanaf 18:30 uur kunnen melden bij de inschrijfbalie in vanBeresteyn. Vrijwilligers controleren dan aan de hand van uw gegevens of u bent ingeschreven en reiken een deelnamekaart uit. Aanmelden via de website kan tot en met 19 september.